Pingisgurut ry. | Pohjanmaa Liigan osakilpailu

Pohjanmaa Liigan osakilpailu 18.1.2015:

Pohjanmaa Liigan 3/5 osakilpailu 18.1.2015 Laviassa
Pingisgurut ry. sai järjestää Pohjanmaa Liigan osakilpailun Laviassa. Tämä sivu on omistettu Lavian Pohjanmaa Liigan osakilpailulle. Ohessa kuvia, videoita ja tunnelmia osakilpailusta.

Pingisgurut saivat ainutlaatuisen tilaisuuden järjestää Pohjanmaa Liigan 3/5 osakilpailun Laviassa sunnuntaina 18.1.2015. Liiga koostuu viidestä eri osakilpailusta, joiden järjestämispaikat ovat Kurikka, Vaasa, Lavia, Isojoki ja Seinäjoki. Pingispyhättöömme saapui pelaajia pitkin poikin pohjanmaata aina Seinäjokea myöden sekä meidän paikalliset Gurut, yhteensä 37 pelaajaa huoltojoukkoineen. Väkeä saapui Vaasasta, Seinäjoelta, Alavudelta, Kauhajoelta, Isojoelta, Seinäjoelta ja Kurikasta. Sarjoja oli tarjolla nuorille, harrastelijoille ja rating-pelaajille. Lisäksi olivat nelinpelit päivän päätteeksi hurjimmille pallovirtuooseille. Nuorten sarja, rating -pelaajat, harrastelija -sarja sekä nelinpelit pelattiin erät yhteentoista paras kolmesta aikataulusyistä. Ja pallo oli tietenkin selluloidi, Tibhar *** valkoinen. Kilpailun johtona toimi Pingisgurujen hallitus ja ylituomarina Timo Haavisto Kurikan Visasta. Pitkälle edenneen päivän aikana nähtiin huipputasokkaita ja tiukkoja otteluita. Ei ollut mitään pallonpomputtelua, vaan pallon iskemistä tosissaan, veren maku suussa. Tällä kertaa Pingisgurutkin pääsivät yllättäen alkupooleista jatkoon. Tietenkin jouduimme  jatkosarjoissa nöyrtymään paremmillemme, nyt ei se meidän kuuluisa alakierrekään auttanut tai määrännyt. Tilamme olivat tietenkin rajalliset, pelattiin vain kolmella pöydällä, joka johti päivän venymiseen iltamyöhään. Toivottavasti saamme tämän anteeksi. Järjestelymme saivat kiitosta ja olimme itse tyytyväisiä osanottajamäärään ja tapahtumien sujuvuuteen. Tämä antaa pontta seuraaville isoille kisoillemme.

Päivän päätteeksi leivottiin voittajia:

Nuorten sarja: Isak Klockars Kotirannan Kunto (KoKu) Vaasa
Harrastelijat: Johan Rönn Kotirannan Kunto (KoKu) Vaasa
Rating -sarja: Tommy Alén Kotirannan Kunto (KoKu) Vaasa
Nelinpeli: Jukka Dahlström/Mats Ingman Kotirannan Kunto (KoKu) Vaasa

Lavian osakilpailun tulokset löydät kätevästi TÄSTÄ.

Suuret kiitokset kuuluvat paikalle saapuneille pelaajille, ylituomarillemme Haaviston Timolle sekä muille tapahtuman talkoolaisille. Kiitokset kuuluvat myös Lavian keskuskoululle eritoten Markku Lahtivirralle tilojenne käytöstä sekä Mannerheimin lastensuojeluliiton Lavian paikallisyhdistykselle puffetin herkuista. Tarjolla oli mm. kahvia, teetä, pullaa, pizzaa ja kinkkupiirakkaa. Lisäksi juomia ja karkkia joka lähtöön.

Tästä näet Pohjanmaa Liigan 3/5 Lavian osakilpailun Info -sivun

Katso virallinen kilpailukutsu tästä.

Katso ilmoittautuneet tästä. Ilmoittautuneita oli 39 pelaajaa

Kankaanpään seudun lehtijuttu 22.1.2015 Pohjanmaa Liigan osakilpailusta Laviassa 18.1.2015

Tyrvään sanomien lehtijuttu 22.1.2015 Pohjanmaa Liigan osakilpailusta Laviassa 18.1.2015

Osakilpailun kattava kuvagalleria . Klikkaa galleria auki kuvasta:

Raahaa galleriaa vasemmalle pois youtube- videoiden alta.

Voimme häivyttää pelaajien kasvoja. Jos haluat jonkin kuvan muutettavaksi , ota tästä yhteyttä.

Tietoja Pohjanmaa Liigasta:

Järjestetään 5 Pohjanmaa Liigan osakilpailua, joista lasketaan 3 parasta tulosta ,jonka mukaan jaetaan palkinnot.

Jokaisesta osallistumismaksusta kerätään 2€ palkintopottiin joka jaetaan kilpailusarjan loputtua.

Palkintopotin jakoperusteet; Nuoret 45%, rating 35%, harraste 20%.

Käytetään SPTL:n GP-kisojen pistelaskua: 1. 75p./  2. 50p./  3-4. 30p./   5-8. 20p. Harrastelijaluokan maksimirating on 1300 ja juniorisarjan yläikäraja on 15 vuotta.