Pingisgurut ry. | Pasi Valastin vierailu

Pasi Valastin vierailu:

Pasi Valastin vierailu Laviaan 20.11.2011
Pasi Valasti vieraili luonamme Laviassa 20.11.2011 Pingiskerhomme avajaisissa. Tämä sivu on omistettu Suuren Idolimme vierailulle. Ohessa kuvia, videoita ja tunnelmia hänen käynnistään meitä opettamassa pöytätenniksen saloihin

Pingiskerhon avajaisissa kauan ja hartaasti odotettu vieras Pasi Valasti opasti ja neuvoi paikallaolijoita pöytätenniksen saloihin. Vierailun mahdollisti eri yrityksien tuki pingiskerholle, he ymmärsivät tapahtuman tärkeyden meille ja nuorille. Ilman rahallista sponsoritukea pingiskerho ja Valastin saapuminen olisi jäänyt haaveeksi. Tämä vierailu jää pingisgurujen aikakirjoihin todella merkittävänä tapahtuma meille. Kiitos Pasi!

Pasi pelasi meitä vastaan yhden erän 21 pisteeseen. Siinä mielessä oli ystävällinen vastustaja, että antoi meille muutaman pisteen. Tulokset:
Pasi - Jukka: 21-5
Pasi - Vesa: 21-7
Pasi - Kalle: 21-5
Pasi - Rami: 21-3
Pasi - Kari: 21-3
Tietenkin olimme vieraskoreita, emmekä pelanneet täysillä... Veetiä vastaan emme uskaltaneet pelata pisteistä, olisimme jääneet ilman niitä. Ei ole omena kauas puusta pudonnut, sen verran pahoja kierteitä poika tarjoili.

Olemme myöskin erittäin otettuja median kiinnostuksesta tapahtumaamme kohtaan, 3/5 mediasta vastasi lähettämäämme kutsuun. Kankaanpään seutu ja Tyrvään sanomatkävivät paikanpäällä tekemässä pingiskerhosta ja Pasi Valastista jutun sekä Alueviesti pyysi meitä tekemään itse jutun, jonka he julkaisivat. Erityiset kiitokset Tyrvään sanomien Linda Mäki-Kalalle todella hyvästä journalismista, kerrankin toimittaja laittoi itsensä kunnolla "likoon" ja suuri kiitos vielä Sinulle erittäin hyvästä jutusta lehdessä. Näillä sanoilla kiitos myös siis medialle.

Ohessa kuvia Pasi Valastin vierailusta Laviaan. Klikkaa galleria auki kuvasta:

Raahaa galleriaa vasemmalle pois youtube- videoiden alta.

Asiasta muualla:
Tyrvään sanomien juttu:
Kankaanpään seudun juttu:

Tiedostot:
Alueviesti 23.11.2011
Kankaanpään seutu 24.11.2011
Tyrvään sanomat 22.11.2011

Ilman heitä Pasi Valastin vierailu ja Pingiskerho ei olisi onnistunut. Kiitos sponsoreille!

Kiitos sponsoreille!